Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης στο λαπτόπ HP 2000-2d59SV

Αναρτήθηκε από Διονύσης Τζεϊρανίδης 07/11/2016 0 Σχόλια Επισκευή λαπτόπ,Αντικατάσταση οθόνης στο λάπτοπ,

Στο εργαστήριο υπολογιστών "TOLAPTOP.gr" μεσα  σε 10 λεπτά πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση σπασμένης οθόνης στο λαπτόπ HP 2000-2d59SV.

Χαρακτηριστικά της παλιά οθόνης ήταν: 15,6” HD - LTN156AT17
Χαρακτηριστικά της κανούργιας αλλαγμένης οθόνης ήταν: 15,6” HD LED - NT156WHM


Συμβατά μοντέλα φορητών υπολογιστών για να ρυθμίσετε την οθόνη μπορείτε να βρείτε στην  "Ανταλλακτικά για λαπτόπ - Οθόνη"

 


 


Η εταιρεία "TOLAPTOP.gr" έχει μεγάλη εμπειρία στην επισκευή οθόνης του φορητού υπολογιστή HP. Ο πιο συνηθισμένος λόγος επισκευής η αλλαγής  LCD οθόνης σε  laptop είναι η μηχανική βλάβη  όπως  σπασμένη οθόνη. Ακόμα και σε περιπτώσεις που κάποιο τμήμα της οθόνης του λάπτοπ HP έχει γίνει μαύρο η έχει αλλοιωμένα τα χρώματα, η περιπτώσεις που οθόνη αναβοσβήνει, έχει περίεργα σχήματα ή η εικόνα εμφανίζεται αχνά, δίχως φωτεινότητα εκεί τότε πιθανότατα χρειάζεται αλλαγή της οθόνης του λάπτοπ σας.

 

Χρόνος επισκευής/αντικατάστασης της οθόνης του φορητού υπολογιστή:
Αντικατάσταση LCD/LED οθόνης στο laptop, είναι μια από τις πιο συνηθισμένες  διαδικασίες στην επισκευή των φορητών υπολογιστών. Η παρακάτω  εργασία στο εργαστήριο του "TOLAPTOP.gr"  συνήθως διαρκεί περίπου 20-40 λεπτά. Έχοντας στη διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, εξειδικευμένους τεχνικούς-ηλεκτρονικούς αναλαμβάνουμε την επισκευή ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων βλαβών της οθόνης.

 

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην αποθήκη μας:
Το "TOLAPTOP.gr"  διαθέτη ολοκληρωμένη γκάμα σε γνήσια η  και απόλυτα συμβατά ανταλλακτικά οπός  οθόνες για τους φορητούς υπολογιστές. TOLAPTOP.gr" φροντίζει πάντα για την ποιότητα και συμβατότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν στην επισκευή ώστε τελικά η συσκευή σας να έχει ξανά μια άριστη λειτουργία.

Είμαστε στη διάθεση σας  για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδός Αγίου Δημητρίου 47 και στο τηλέφωνο 2310 54 47 81 και στο e-mail info@tolaptop.gr. Join us στο Facebook, Google+, Twitter, Instagram και στο Youtube.