Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης στο λαπτόπ Toshiba L775-15Q

Αναρτήθηκε από Διονύσης Τζεϊρανίδης 14/03/2017 0 Σχόλια Επισκευή λαπτόπ,Αντικατάσταση οθόνης στο λάπτοπ,

Στο service μας έγινε άμεση αντικατάσταση σπασμένης οθόνης στο λαπτόπ Toshiba L775-15Q.

Χαρακτηριστικά της παλιά οθόνης ήταν: 17,3” HD - B173RW01
Χαρακτηριστικά της κανούργιας αλλαγμένης οθόνης ήταν: 17,3” HD LED - N173FGE-L23


Συμβατά μοντέλα φορητών υπολογιστών για να ρυθμίσετε την οθόνη μπορείτε να βρείτε στην  "Ανταλλακτικά για λαπτόπ - Οθόνη"

 


 


Η εταιρεία "TOLAPTOP.gr" έχει μεγάλη εμπειρία στην επισκευή οθόνης του φορητού υπολογιστή Toshiba. Ο πιο συνηθισμένος λόγος επισκευής η αλλαγής  LCD οθόνης σε  laptop είναι η μηχανική βλάβη  όπως  σπασμένη οθόνη. Ακόμα και σε περιπτώσεις που κάποιο τμήμα της οθόνης του λάπτοπ Toshiba έχει γίνει μαύρο η έχει αλλοιωμένα τα χρώματα, η περιπτώσεις που οθόνη αναβοσβήνει, έχει περίεργα σχήματα ή η εικόνα εμφανίζεται αχνά, δίχως φωτεινότητα εκεί τότε πιθανότατα χρειάζεται αλλαγή της οθόνης του λάπτοπ σας.

 

Χρόνος επισκευής/αντικατάστασης της οθόνης του φορητού υπολογιστή:
Αντικατάσταση LCD/LED οθόνης στο laptop, είναι μια από τις πιο συνηθισμένες  διαδικασίες στην επισκευή των φορητών υπολογιστών. Η παρακάτω  εργασία στο εργαστήριο του "TOLAPTOP.gr"  συνήθως διαρκεί περίπου 20-40 λεπτά. Έχοντας στη διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, εξειδικευμένους τεχνικούς-ηλεκτρονικούς αναλαμβάνουμε την επισκευή ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων βλαβών της οθόνης.

 

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην αποθήκη μας:
Το "TOLAPTOP.gr"  διαθέτη ολοκληρωμένη γκάμα σε γνήσια η  και απόλυτα συμβατά ανταλλακτικά οπός  οθόνες για τους φορητούς υπολογιστές. TOLAPTOP.gr" φροντίζει πάντα για την ποιότητα και συμβατότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν στην επισκευή ώστε τελικά η συσκευή σας να έχει ξανά μια άριστη λειτουργία.

Είμαστε στη διάθεση σας  για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδός Αγίου Δημητρίου 47 και στο τηλέφωνο 2310 54 47 81 και στο e-mail info@tolaptop.gr. Join us στο Facebook, Google+, Twitter, Instagram και στο Youtube.

Σχολιάστε