Αναβάθμιση και Service laptop


Οι φορητοί υπολογιστές δεν είναι κατασκευασμένοι για να δέχονται πολλές αναβαθμίσεις. Αυτό που σίγουρα θα μπορούσε να φέρει βελτίωση στην επίδοση του laptop σας είναι η αναβάθμιση μνήμης RAM, ενώ αν χρειάζεστε επιπλέον χωρητικότητα καλή λύση είναι και η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε φορητό υπολογιστή. Κάθε laptop μπορεί να δεχτεί συγκεκριμένες αναβαθμίσεις καθώς οι δυνατότητες επέκτασης του είναι περιορισμένες. Κάποια μοντέλα επιτρέπουν την αναβάθμιση Οθόνης LCD, κάρτας Γραφικών, Οπτικού Μέσου και Επεξεργαστή και ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων δεν αναβαθμίζονται καθόλου. Ωστόσο, το service στα laptop είναι μία ενέργεια απαραίτητη που αξίζει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα είτε με άνοιγμα πλακέτας είτε με τις παραπάνω αναβαθμίσεις (updates & upgrades)

Αναβάθμιση της μνήμης (memory RAM)

Αντικατάσταση της μνήμη RAM είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα στην περίπτωση που το laptop σας έχει κολλήσει η παγώνει εντελώς . Κατά κανόνα ο φορητός  υπολογιστής έχει δύο υποδοχές για την μνήμη, αλλά είναι ενεργοποιημένη  μόνο μία  υποδοχή. Η και οι δυο ταινίες  μνήμης  είναι χαμηλής  έντασης. Μπορούμε  για την αύξηση της μνήμης να εγκαταστήσουμε  στην κενή υποδοχή άλλη μια ταινία μνήμης , ή όπως στη δεύτερη περίπτωση, οι δύο μικρές μνήμες αντικαθιστώνται από τις ταινίες της μνήμης RAM αυξημένες (1,2,4 gb ). Αναβαθμίζοντας την μνήμη του laptop σας, θα μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα και να έχετε μια αξιοσημείωτη διαφορά στο χρόνο απόκρισης του laptop σας.

Αναβάθμιση του σκληρού δίσκου (HDD)

Ο σκληρός δίσκος είναι  είναι μια αποθήκη του λογισμικού στο φορητό υπολογιστεί , και φυσικά τον στοιχειών του χρήστη. Αναβάθμιση για να αυξηθεί χωρητικότητας  σκληρού δίσκου είναι απαραίτητη σε περίπτωση έλλειψης χώρου για την καταγραφή νέων πληροφοριών (ταινίες, παιχνίδια, μουσική, φωτογραφίες, κλπ.). Συχνά  αντικατάσταση του σκληρού δίσκου είναι απαραίτητη σε περίπτωση σπασμένου σκληρού δίσκου γεγονός που οδηγεί στη κατάρρευση συστήματος και συχνές επανεκκίνησης. Ο Υπολογιστής σας παραμένει ίδιος. Με αυτήν την υπηρεσία μας, δε θα αλλάξει καμιά από τις ρυθμίσεις των Windows ή των άλλων εφαρμογών που έχετε εγκατεστημένα στο φορητό σας υπολογιστή. Ο φορητός σας υπολογιστής θα είναι ακριβώς ο ίδιος, με τη διαφορά ότι θα έχει πολύ περισσότερο χώρο στο σκληρό του δίσκο.

Αναβάθμιση οπτικού μέσου Bluray/HD/DVD/CD-RW/ROM

H αντικατάσταση της μονάδας DVD-RW (BluRay ROM) έχει σχέση  με την εμφάνιση της μορφής HD ταινίες και παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα σε δίσκους του νέου δείγματος HD-DVD και Bluray. Σε περίπτωση που το laptop σας δεν διαβάσει ή δεν μπορεί να γράψει δίσκους, είτε θα το επισκευάσουμε ή θα αλλάξουμε με τη νέα μονάδα που είναι παρόμοια με μονάδα CD-ROM (DVD-ROM) του φορητού υπολογιστή σας. Σε περίπτωση, όπως την αναβάθμιση του προτύπου δίσκων κάνουμε εγκαταστασεί στο φορητό υπολογιστή σας νέο υλικό, έχουμε επιτυχία αλλαγής σε HD-DVD και Bluray cdroom 100%. Μετά την αλλαγή μπορείτε να απολαύσετε όλη την ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας HD. 

Αναβάθμιση VGA

H αντικατάσταση κάρτας γραφικών - πολλοί λένε ότι δεν είναι δυνατή αναβάθμιση της  κάρτα γραφικών του φορητού υπολογιστή. Τα 50% όλων των φορητών υπολογιστών μπορεί να γίνει αντικατάσταση κάρτας ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ισχυρή κάρτα γραφικών. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε τη μνήμη της κάρτας από 256MB έως 512MB, 512MB έως 1024, όπως στην περίπτωση της αντικατάστασης της κάρτας γραφικών σε μια πιο ισχυρή, καθιστά δυνατό να παίξετε τα τελευταία παιχνίδια.

Αν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε για τους τύπους αναβάθμισης διαθέσιμους για το φορητό σας, επικοινωνήστε μαζί μας έχοντας στην κατοχή σας τα παρακάτω στοιχεία:

  1. Μοντέλο Laptop
  2. Σειρά μοντέλου
  3. Part Number (P/N) μοντέλου

Τα παραπάνω στοιχεία αναγράφονται κάτω από τη βάση του laptop σας.

 

Φόρμα επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.