Επισκευή πληκτρολογίου / αντικατάσταση πληκτρολογίου

Χάλασε το πληκτρολόγιο στο λάπτοπ σας; Μήπως έπεσε νερό ή καφέ στο λάπτοπ; Βγήκαν κάποια πλήκτρα από το πληκτρολόγιο ή πλήκτρα κολλάνε και δεν μπορείτε πια να πληκτρολογήσετε; Σας προσφέρουμε λύση, επισκευή και αντικατάσταση πληκτρολογίου στο φορητό υπολογιστή σας

Διαδικασία επισκευής πληκτρολογίου λάπτοπ:

  • Έλεγχος του πληκτρολογίου για να εντοπιστεί το πρόβλημα
  • Άνοιγμα του laptop για την αφαίρεση του πληκτρολογίου
  • Καθαρισμός και επανέλεγχος λειτουργικότητας
  • Εγκατάσταση νέου πληκτρολογίου
  • Έλεγχος λειτουργικότητας


Στο εργαστήριο μας αντικαθιστούμε τα χαλασμένα πληκτρολόγια φορητών υπολογιστών σε όλα τα μοντέλα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς:

Acer

Apple Mac/Pro/Air Book

ASUS

Compaq

Dell

Fujitsu

HP

ΙBM/Lenovo

LG

MSI

Packard Bell

Samsung

Sony Vaio

Toshiba

Turbo-X


Σπασμένα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο, βρεγμένα πληκτρολόγια είναι οι πιο συνηθισμένες επισκευές στα περισσότερα μοντέλα laptop. Πληκτρολόγιο τουlaptop είναι απαραίτητο για την πλήρη και αποτελεσματική εργασία για το φορητό υπολογιστή. Κατά γενικό κανόνα, εάν το υγρό έρθει σε επαφή με ένα φορητό υπολογιστή το πληκτρολόγιο είναι το πρώτο που μπορεί να χαλάσει. Δεδομένου ότι σε φορητούς υπολογιστές τα πληκτρολόγια σήμερα γίνονται με τη μορφή πολλών ταινιών από τις πλαστικές ύλες οι οποίες σε επαφή με το υγρό ανάμεσα στα στρώματα χαλάνε. Για να αφαιρέσετε υγρό είναι εξαιρετικά δύσκολο και μερικές φορές αδύνατο. Η διάγνωση είναι αναπόφευκτη - απλά αντικαταστήστε το πληκτρολόγιο. 

Στο τολάπτοπ.gr χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού διάγνωσης και επισκευής πληκτρολογίου Notebook – Netbook για οποιαδήποτε βλάβη. Διαθέτοντας καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ του φορητού σας.


Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Αγίου Δημητρίου 47 και στο τηλέφωνο 2310 54 47 81 και στο e-mail info@tolaptop.gr. Μπορείτε να μας βρείτε και στο;Facebook, Google+, Twitter, Instagram και στο Youtube.

Φόρμα επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.