Δωρεάν διάγνωση

 


Η διάγνωση σφάλματος ενός φορητού υπολογιστή είναι το αρχικό στάδιο επισκευής φορητού υπολογιστή. Είναι σημαντικό να βρεθεί πραγματική αιτία της βλάβης στο φορητό υπολογιστή, για γρήγορη αποκατάσταση της. Η διάγνωση μπορεί να πάρει ώρες, μερικές φορές ακόμα και μέρες. Η αρχική εκτίμηση βλάβης είναι δοκιμαστική λειτουργία και περιλαμβάνει μια μακροσκοπική εξέταση που δεν απαιτεί την πλήρη αποσυναρμολόγηση του μηχανήματος, για παράδειγμα τεστ μνήμης, σκληρό δίσκο, επεξεργαστή, πρόσθετα όπως WiFi κλπ. Πλήρες διάγνωση φορητού υπολογιστή περιλαμβάνει λεπτομερή διάγνωση όλων των μονάδων του φορητού, που μας επιτρέπει να βρούμε την πραγματική αιτία της βλάβης, καθώς αποκαλύπτει τα πιο βαθιά ελαττώματα, τα οποία στη συνέχεια είναι ευκολότερο να τα διορθώσουμε.

Μετά από την πρώτη επαφή (τηλεφωνικός , προσωπικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και παραλαβής του φορητού υπολογιστή στο χώρο μας προχωράμε στη διάγνωση της βλάβης.

  • Μόλις παραλάβουμε το φορητό υπολογιστή ένας τεχνικός μας θα κάνει άμεσα έλεγχο και διάγνωση του υπολογιστή σας, και την εκτίμηση κόστους επισκευής.
  • Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη για την ενημέρωση όσον αφορά το κόστος επισκευής και τις πιθανές λύσεις.
  • Αν ο πελάτης δεν δεχτεί την χρέωση επιστρέφεται το laptop χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Αν ο πελάτης δεχτεί τη χρέωση προχωράμε σε επισκευή το laptop και ενημερώνεται ο πελάτης για την πορεία της επισκευής και για το αποτέλεσμα.
  • Αφού αποκατασταθεί η λειτουργία του laptop δοκιμάζεται για 1-2 μέρες στα εργαστήρια μας για να εξασφαλίσουμε διαρκή και σίγουρη λειτουργία.

Στο τολάπτοπ.gr χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού διάγνωσης και επισκευής Notebook – Netbook για οποιαδήποτε βλάβη. 

Διαθέτοντας καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς σας προσφερουμε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ του φορητού σας.

Φόρμα επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.