Αντικατάσταση οθόνης λάπτοπ

Έχετε πρόβλημα στην οθόνη του λάπτοπ; Σας έσπασε η οθόνη του λάπτοπ; Έχετε γραμμές στην οθόνη ή λάπτοπ σας δείχνει σκοτεινά; Σας προσφέρουμε λύση, άμεση και εγγυημένη επισκευή της οθόνης.

Οθόνη του φορητού υπολογιστή είναι το κύριο μέσο προβολής πληροφοριών και την αλληλεπίδρασης με τον χρήστη φορητού υπολογιστή, έτσι οποιαδήποτε πρόβλημα με την οθόνη έχει σχεδόν παραλύσει τη δουλειά του χρήστη. Αντικατάσταση LCD/LED οθόνης στο laptop, είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και ακριβές διαδικασίες στην επισκευή των φορητών υπολογιστών.

Τα παρακάτω προβλήματα είναι μερικά από τα οποία χρήζουν αντικατάσταση LCD οθόνης στο laptop:

  • Η οθόνη του Laptop σας έχει σπασίματα ή ραγίσματα
  • Βλέπετε μελανά σημεία και σκιές κατά την αναπαραγωγή εικόνας και βίντεο
  • Εμφανίζονται κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη
  • Εμφανίζονται μικρά λευκά ή σκοτεινά σημεία στην οθόνη


Πολλές φορές στην ελαττωματική λειτουργικότητα οθόνης φταίει ο inverter της οθόνης. O LCD inverter είναι ένα κύκλωμα στη βάση της οθόνης υγρών κρυστάλλων του φορητού σας υπολογιστή, το οποίο παράγει το φως της οθόνης (backlight) και σας επιτρέπει να βλέπετε τις πληροφορίες που απεικονίζονται σε αυτή. Η επισκευή του inverter κοστίζει πολύ λιγότερο σε σύγκριση με την αντικατάσταση όλης της οθόνης.


Η εταιρεία "TOLAPTOP.gr" έχει μεγάλη εμπειρία στην επισκευή οθόνης του φορητού υπολογιστή. Ο πιο συνηθισμένος λόγος επισκευής η αλλαγής  LCD οθόνης σε  laptop είναι η μηχανική βλάβη  όπως  σπασμένη οθόνη. Ακόμα και σε περιπτώσεις που κάποιο τμήμα της οθόνης του λάπτοπ έχει γίνει μαύρο η έχει αλλοιωμένα τα χρώματα, η περιπτώσεις που οθόνη αναβοσβήνει, έχει περίεργα σχήματα ή η εικόνα εμφανίζεται αχνά, δίχως φωτεινότητα εκεί τότε πιθανότατα χρειάζεται αλλαγή της οθόνης του λάπτοπ σας.


Χρόνος επισκευής/αντικατάστασης της οθόνης του φορητού υπολογιστή:

Η παρακάτω  εργασία στο εργαστήριο του "τολάπτοπ.gr"  συνήθως διαρκεί περίπου 20-40 λεπτά. Έχοντας στη διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, εξειδικευμένους τεχνικούς-ηλεκτρονικούς αναλαμβάνουμε την επισκευή ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων βλαβών της οθόνης.

Στο τολάπτοπ.gr χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού διάγνωσης και αλλαγή της οθόνης στο Notebook – Netbook για οποιαδήποτε βλάβη. Διαθέτοντας καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ του φορητού σας.


Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην αποθήκη μας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα "τολάπτοπ.gr" διαθέτη ολοκληρωμένη γκάμα σε γνήσια η και απόλυτα συμβατά ανταλλακτικά οπός οθόνες για τους φορητούς υπολογιστές. Εμείς φροντίζουμε πάντα για την ποιότητα και συμβατότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν στην επισκευή ώστε τελικά η συσκευή σας να έχει ξανά μια άριστη λειτουργία. Οι οθόνες έχουν 12 μήνες εγγύηση. Διαθέτουμε όλη την γκάμα οθόνες LED/LCD 10.1", 11", 13.3", 14", 14.1", 15.4",15.6", 16", 16.4", 17.1",17.3,18.4" για laptop όλα τα μοντέλα ACER, Apple Mac/Pro/Air Book, ASUS, DELL, Fujitsu, HP/Compaq, ΙBM/Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Samsung, Sony Vaio, Toshiba, Turbo-x.


Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Αγίου Δημητρίου 47 και στο τηλέφωνο 2310 54 47 81 και στο e-mail info@tolaptop.gr. Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, Google+, Twitter, Instagram και στο Youtube.

Φόρμα επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.