Επισκευή μεντεσέδων και Λοιπά Προβλήματα


Eκτός από τα εσωτερικά προβλήματα του λάπτοπ, εμείς στο τολαπτοπ.gr μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε εξωτερικο εξάρτημα του φορητού υπολογιστή σας. Καλύπτουμε όλα τα μοντέλα της αγοράς όπως hp, compaq, toshiba, acer, asus, dell, ibm, lenovo, sony, vaio, MacBook, Apple, fujitsu, siemens, vero, samsung, packard bell κ.λπ. καθώς και όλες τις σειρές μοντέλων με άμεση διαθεσιμότητα. Αντικατάσταση σπασμένων μεντεσέδων οθόνης ή αλλιώς hinges, επισκευή southbridge, ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει DVD drive, USB υποδοχές δεν ανταποκρινούντε, αντικατάσταση πλαστικών καλυμμάτων στο laptop, επισκευή πληκτρολογίου / τouchpad – είναι εξωτερικά προβλήματα του φορητού σας που μπορούμε επαγγελματικά και υπεύθυνα να τα λύσουμε.

Επισκευή μεντεσέδων (Hinges) του λάπτοπ

Hinges ή αλλιώς μεντεσέδες, είναι ένα εξάρτημα του λάπτοπ που ενώνει τα δύο κύρια μέρη του λαπτοπ (την βάση με την οθόνη) και επιτρέπει το ανέβασμα και το κατέβασμα της οθόνης. Προβλιμα στους μεντεσέδες ενός laptop μπορεί να προκληθεί για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα από την πτώση του laptop στο έδαφος, από χτυπήματα ενώ η οθόνη είναι αναρτημένη ή από το χαλάρωμα των βιδών λόγω της συχνής χρήσης, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να σταθεροποιήσετε την οθόνη σε κάθετη κλίση.
Σε περιπτώσεις χτυπημάτων στους μεντεσέδες, σπάνε και τα πλαστικά καπάκια που τους καλύπτουν. Σε κάποιες περιπτώσεις η ζημιά επεκτείνετε ακόμα και στα μεταλλικά στηρίγματα που ενώνουν την οθόνη με τους μεντεσέδες, τα brackets. Όταν οι μεντεσέδες έχουν χαλαρώσει, η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, το μόνο που απαιτείται είναι να αφαιρεθούν τα πλαστικά καλύμματα του laptop, να γίνει ένας καθαρισμός και να σφιχτούν οι βίδες, έτσι ο μηχανισμός επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση που ο μεντεσές έχει σπάσει, τότε απαιτείται αντικατάσταση του με έναν καινούργιο. Το ίδιο ισχύει για τα σπασμένα καλύμματα και τα μεταλλικά brackets.

Αντικατάσταση πλαστικών καλυμμάτων

Το πλαστικό κάλυμμα του φορητού υπολογιστή θα μπορούσε να χαλαρώσει και να αποκολληθεί, αφήνοντας εκτεθειμένο το εσωτερικό της συσκευής και προξενώντας ζημιά και στα άλλα σημεία του λαπτοπ. Φέρτε το φορητό σας στο τολαπτοπ.gr για αντικατάσταση πλαστικών καλυμμάτων πριν να προκληθούν και άλλα προβλήματα. Ακόμα και γρατζουνισμένα και ραγισμένα καλύμματα ,κομμάτια που έχουν αποκολληθεί μπορούμε να αντικαταστήσουμε . Διαθέτουμε ανταλλακτικά για όλα τα πλαστικά τμήματα του laptop σας.

Mεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και η εμπειρία του προσωπικού μας, σας εξασφαλίζουν τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας.

Φόρμα επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.