Επισκευή κάρτας γραφικών (VGA) στο λάπτοπ

Επισκευή κάρτας γραφικών (VGA) στο λάπτοπ


Ενδείξεις ότι υπάρχει βλάβη στην κάρτα γραφικών:

  • Το Laptop λειτουργεί αλλά χωρίς εικόνα
  • Κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη
  • Προβλήματα με την αλλαγή ανάλυσης και ασυνήθιστα χρώματα
  • Κατά την εκκίνηση ακούτε ήχους, δύο σύντομα και ένα μακρύ
  • Δεν γίνεται εκκίνηση στο Laptop σας

Βήμα 1:
Συνδέστε το laptop σας σε μια εξωτερική οθόνη, αν κατά την εκκίνηση του φορητού υπολογιστή σας παρατηρήσετε τα ίδια προβλήματα στα γραφικά στην εξωτερική οθόνη, τότε η κάρτα γραφικών έχει υποστεί βλάβη.

Βήμα 2:
Το laptop σας θα πρέπει να έρθει στις εγκαταστάσεις μας, για να περάσει από μια σειρά αναλύσεων και τεστ για να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα εντοπίζεται στην κάρτα γραφικών και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην οθόνη ή στον inverter η στην καλώδιοταινία της οθόνης.


 

Γιατί παρουσιάζονται προβλήματα στις κάρτες γραφικών;

Η αύξηση της θερμοκρασίας στα κυκλώματα του laptop προκαλούν την αποκόλληση τμημάτων του chip VGA από την μητρική πλακέτα. Το φαινόμενο παρατηρείται σε περιπτώσεις μόνιμης χρήσης της κάρτας γραφικών από χρήστες που αρέσκονται να παίζουν παιχνίδια, να βλέπουν ταινίες ή να χρησιμοποιούν εφαρμογές οι οποίες θέτουν σε λειτουργία το chip γραφικών για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επίσης σε περιπτώσεις όπου γίνεται χρήση του laptop χωρίς αυτό να ψύχεται σωστά.Επισκευάζεται το πρόβλημα κάρτας γραφικών σε laptop;

Αναλαμβάνουμε την επισκευή της κάρτας γραφικών ΑΤΙ και NVIDIA σε φορητούς υπολογιστές όλων των τύπων . Xρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να επιτύχουμε την ανακατασκευή του chip επάνω στην μητρική πλακέτα. Η επισκευή αυτή (συνήθως και ανάλογα με τη βλάβη) συμπεριλαμβάνει την αφαίρεση του επεξεργαστή γραφικών από το board της κάρτας γραφικών ή από το mainboard, την επανατοποθέτηση λειτουργικού επεξεργαστή γραφικών και την αντικατάσταση άλλων εξαρτημάτων. Η διαδικασία επικόλλησης δίνει ποσοστό επιτυχίας 90%.Για τους παραπάνω λόγους και χάρη στη ριζική λύση του προβλήματος είμαστε σε θέση να δίνουμε 4 μήνες εγγύηση για την επισκευή αυτή.Ενημερώνουμε τον πελάτη σχετικά με τους λόγους που προκάλεσαν το πρόβλημα, και δίνουμε οδηγίες για τη σωστή μελλοντική χρήση του υπολογιστή του.

 

Για να δείτε την προσφορά για την υπηρεσία επισκευής της κάρτας γραφικών παρακαλώ πατήστε εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.