Αντικατάσταση μπαταρίας και φορτιστή


Αντικατάσταση μπαταρίας

Η μπαταριά σε έναν φορητό υπολογιστή δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε με το laptop σας χωρίς καλώδια για περισσότερη ώρα. Η αντοχή μίας μπαταρίας εξαρτάτε από το μοντέλο και την χωρητικότητα του. Η μπαταρία ενός υπολογιστή μπορεί να έχει διάρκεια ζωής από 6 μήνες μέχρι και χρόνια, αναλόγως με την χρήση και την ενέργεια που καταναλώνει κατά την λειτουργία του. Αν καταλάβετε ότι η αντοχή της μπαταρίας σας έχει μειωθεί υπερβολικά, δηλαδή ότι μετά από ώρες φόρτισης αδειάζει σε λίγα μόλις λεπτά, τότε πρέπει να προβείτε σε άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας.

Συμπτώματα προβληματικής μπαταρίας                                                                                            

  • Το φορητό σβήνει όταν προσπαθείτε να δουλέψετε χωρίς το τροφοδοτικό                 
  • Το φορητό σβήνει τυχαία
  • Το φορητό σβήνει όταν εκτελείτε εφαρμογές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια
  • Περιορισμένη διάρκεια δουλείας (λίγα λεπτά), ακόμα και μετά από ώρες φόρτισης  

Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις είναι πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται σε άλλους παράγοντες και όχι στη μπαταρία, μπορείτε να κάνετε ένα απλό τεστ για να αποκλείσετε τη πιθανότητα προβληματικής μπαταρίας. Αφαιρέστε τη μπαταρία από το φορητό σας, συνδέστε τον φορτιστή και ξεκινήστε το σύστημα. Εκτελέστε ορισμένες απαιτητικές εφαρμογές και χρησιμοποιήστε το laptop σας όπως πάντα. Αν δεν παρατηρήσετε κάποιο κόλλημα, σβήσιμο ή άλλη δυσλειτουργία, τότε το πρόβλημα εντοπίζεται στη μπαταρία του φορητού σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες για όλα τα μοντέλα laptop, όλες οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση σωστής λειτουργίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας του φορητού σας σε τιμή που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Αντικατάσταση φορτιστή

Ο φορτιστής η τροφοδοτικό του laptop είναι μία συσκευή, η οποία τροφοδοτεί με απαιτούμενο επίπεδο ρεύματος τον φορητό υπολογιστή. Ο φορτιστής είναι ένα απαραίτητο περιφερειακό για λειτουργία του φορητού σας και για την φόρτιση της μπαταρίας του laptop.

Πώς μπορώ να κάνω διάγνωση ότι υπάρχει βλάβη στην τροφοδοσία του laptop ;

  • To laptop δεν ξεκινάει να φορτώνει τα Windows
  • Το notebook δεν φορτίζεται (δεν ανάβει το λαμπάκι φόρτισης)
  • Υπάρχει διακοπή στην φόρτιση (το λαμπάκι φόρτισης μια ανάβει μια σβήνει)
  • Ενώ εργάζεστε με το laptop η φωτεινότητα στην οθόνη του μεταβάλλεται. Δηλαδή παρατηρείτε να γίνεται απο μόνη της πιο φωτεινή ή πιο μουντή. Αυτό μας δείχνει ότι το laptop αναγνωρίζει ή δεν αναγνωρίζει παροχή ρεύματος (σύνδεση σε πρίζα).

Τα περισσότερα τροφοδοτικό δεν επισκευάζονται, καλύτερη λύση είναι η αντικατάσταση τους. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση φορτιστή του φορητού σας στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φορτιστών για όλα τα μοντέλα laptop όπως asus, hp, cpq, toshiba, acer, dell, ibm, sony, fujitsu, siemens, lenovo, packard bell (notebook και netbook) κτλ, σε προνομιακές τιμές και με άμεση διαθεσιμότητα.

Φόρμα επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.