Εταιρεία Expertgroup


Το τολάπτοπ.gr αποτελεί τμήμα της εταιρίας EXPERTGROUP, του επίσημου συνεργάτη της Microsoft, INTEL, SONY, HP, ACER, DELL, KASPERSKY, LEXMARK κτλ. Επίσης η εταιρεία μας είναι ο μοναδικός συνεργάτης της εταιρίας Vision Art The 3d Glasses Specialist στη Θεσσαλονίκη.

Το τολάπτοπ.gr είναι μια μεγάλη καινοτομία της εταιρείας EXPERTGROUP και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των φορητών υπολογιστών μια εξειδικευμένη επισκευή και επαγγελματική αντιμετώπιση προβλήματος. Έχοντας στη διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξειδικευμένους τεχνικούς-ηλεκτρονικούς αναλαμβάνουμε την επισκευή ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων βλαβών του λάπτοπ.

Με παρουσία μας στην αγορά από το 2005 στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας με συνέπεια, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας πληροφορικής, παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και το τμήμα service με την πιο άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας. Θα βρείτε, επίσης μια τεράστια ποικιλία προϊόντων αναβάθμισης και περιφερειακά φορητών υπολογιστών, δηλαδή προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά και μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο. Η υπηρεσίες μας καλύπτουν όλη την Ελλάδα.

Το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης. Γι’αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν (επισκευή) που τον ενδιαφέρει και να τον καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνει την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του πελάτη μαζί μας αλλά και μετά την ολοκλήρωση τις, μέσω ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών υποστήριξης.