Τρόποι αποστολής


Τρόποι Αποστολής για τα προϊόντα και τα ανταλλακτικά:

Έξοδα Αποστολής:

·         Τα μεταφορά σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 10€.

·         Kαι παράδοση με αντικαταβολή 2€ με Φ.Π.Α. 24%

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, τα έξοδα αποστολής είναι:

  4,00 € με Φ.Π.Α. 24% για δέματα μέχρι 2 κιλά,

 και 3,50 € με Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον κιλό.


Πατήστε εδώ για να δείτε εάν θεωρείται δυσπρόσιτη η περιοχή σας:

Τρόποι Αποστολής για λαπτοπ, smartphone και άλλες συσκευές σας προς επισκευή:

Μπορείτε είτε να φέρετε με δικό σας μέσον τον υπολογιστή στο εργαστήριό μας είτε να αναλάβουμε εμείς την παραλαβή του και επιστροφή σε εσάς μέσω εταιρείας courier "ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα" (τηλ. 801-11-83000). Στη δεύτερη περίπτωση το κόστος είναι ενιαίο (για όλους τους φορητούς υπολογιστές) για όλη την Ελλάδα 10 Ευρώ συνολικά και για τις δύο αποστολές από εσάς προς το εργαστήριό μας και από το εργαστήριο μας προς εσάς. Σε κάθε περίπτωση το κόστος αποστολής θα πρέπει να το αναλάβετε εσείς και δεν καλύπτεται από την εγγύηση!

Βήμα 1:

Καλέστε μας στο τηλέφωνο για να μας ενημερώσετε για τα προβλήματα του φορητού σας υπολογιστή και θα σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση για την επιδιόρθωσή της. Αφού συμφωνήσετε με την εκτίμηση κόστους μας, θα πρέπει απλά να μας αποστείλετε το φορητό σας υπολογιστή και εμείς, με τη σειρά μας, θα τον εξετάσουμε το γρηγορότερο και θα σας ενημερώσουμε για την βλάβη και οριστικό κόστος επιδιορθώσεις .

Βήμα 2:

Χρησιμοποιήστε ένα κουτί/κιβώτιο με τουλάχιστον 5 εκ. απόσταση μεταξύ του φορητού υπολογιστή (λάπτοπ) και του κουτιού/κιβωτίου. Γεμίστε αυτό το κενό με φύλλα φυσαλίδων ή άλλο υλικό συσκευασίας. Το υλικό συσκευασίας θα πρέπει να γεμίσει ολόκληρο το κενό αέρος για να αποτρέψει τη μετακίνηση του φορητού υπολογιστή (λάπτοπ) κατά τη μεταφορά. Σιγουρευτείτε ότι συμπεριλάβατε τη μπαταρία και τον φορτιστή και το καλώδιο τροφοδοσίας στο κουτί/κιβώτιο. Μερικές φορές κάποιο από αυτά τα αντικείμενα είναι η αιτία του προβλήματός σας. Τοποθετήστε τον φορτιστή στο πλάι του υπολογιστή καθώς αυτό θα αποτρέψει οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί από την εφαρμογή πίεσης πάνω στην οθόνη LCD/LED. Σιγουρευτείτε ότι συμπληρώσατε το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (για το πρωί ή/και το απόγευμα).

Προσοχή: βεβαιωθείτε ότι έχετε συσκευάσει το φορητό σας με ασφάλεια για να μη προκληθούν φθορές κατά τη μεταφορά προς την εταιρία μας. Το εργαστήριο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορές που προκαλούνται κατά τη μεταφορά φορητών στις εγκαταστάσεις μας.

Παρακαλούμε να μην αφαιρείτε εξαρτήματα από τον υπολογιστή πριν την αποστολή (επεξεργαστή, μνήμες, καπάκια, σκληρό δίσκο ή drive) γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να καλύψουμε την επισκευή με εγγύηση.