Πολιτική Επιστροφών

Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή του (ή των) αγορασθέντος (ή αγορασθέντων) προϊόντος (ή προϊόντων), ο πελάτης θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε:

  1. Το προϊόν να βρίσκεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, μαζί με την απόδειξη αγοράς και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος.

  2. Η επιστροφή του προϊόντος να πραγματοποιηθεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
    Σημείωση: Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στα κατάστημα μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

  3. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που παραλάβατε , μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο μας για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο μας στο τηλέφωνο 2310544781.


Επιστροφή ανταλλακτικών λάπτοπ (Laptop Parts)


Έχοντας την περιορισμένη εγγύηση τα ανταλλακτικά του λάπτοπ (Laptop Parts) – οθόνες για λάπτοπ, ανεμιστήρες, πληκτρολόγια, μεντεσέδες, καλώδιοταινίες οθόνης, πλαστικά κολλήματα (A,B,C,D COVERS), IC chips, βύσματα τροφοδοσίας, μητρικές πλακέτες - δεν μπορούν να επιστραφούν χωρίς να είναι ελαττωματικά.(η πολιτική επιστροφών 14 ημερολογιακών ημερών για αυτά τα προϊόντα δεν ισχύει).


Επίσης τα ανταλλακτικά του λάπτοπ (Laptop Parts) δεν μπορούν να επιστραφούν - αν έχουν αγοραστή μόνο για τεστ (δοκιμές και πειράματα).


Τα ανταλλακτικά του λάπτοπ (Laptop Parts) δεν μπορούν να επιστραφούν - αν μετά την διαδικασία εγκατάστασης έχουν χαλάσει η υπολειτουργούν.


Σας υπενθυμίζουμε πως το ανταλλακτικό λάπτοπ (Laptop Parts) απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες ηλεκτρονικούς η και μηχανικούς πληροφορικής.


Η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει κατά την εγκατάσταση η χρήση του ανταλλακτικού λάπτοπ (Laptop Parts).

Τα ανταλλακτικά του λάπτοπ (Laptop Parts) μπορούν να επιστραφούν μόνο αν είναι ελαττωματικά η αν έχει γίνει λάθος από εμάς και στάλθηκε διαφορετικό ανταλλακτικό.


Όλες οι επιστροφές θα ελεγχτούν μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες.


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε!

  1. Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς!

  2. Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς.

  3. Κατά την επιστροφή των προϊόντων αναλαμβάνεται την ευθύνη της συσκευασίας με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλιστεί πως ουδεμία φθορά δε θα συμβεί στα προϊόντα. Οθόνες, μητρικές και λοιπά ευπαθή προϊόντα πρέπει να προστατεύονται από κινδύνους όπως χτυπήματα, στατικό ηλεκτρισμό κ.α..

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Η επιστροφή των προϊόντων σε περιπτώσεις δικής μας υπαιτιότητας πραγματοποιείται αποκλειστικά με ΕΛΤΑ, ACS, SPEEDEX.